PROJEKTER

 

Siden 1967 har vi investeret i mange forskellige virksomheder, hvor vi enten har bidraget med lån eller kapitalindskud. Dette sker typisk på et tidligt stadie under selve produktudviklingen. Et eventuelt investeringsafkast fra disse projekter benyttes til nye ansøgere og deres projekter.  Nedenfor kan du se et udpluk af de projekter, som Christian Nielsens Fond har ydet lån eller kapitalindskud til.

 

 

POND A/S
 

Pond A/S er et af de projekter, som fonden har støttet. Nedenfor kan du læse hvordan støtten fra Christian Nielsens Fond har hjulpet Pond A/S til en solid forretning:
 

"Vi er meget taknemmelige for den ekstraordinære hjælp, som Christian Nielsens Fond har bidraget med. Den har været med til at få enderne til at nå sammen her hos Pond, og vi håber snart at kunne vise en solid forretning, som I kan være stolte af at have hjulpet på vej.
Af hjertet TAK"

 

- Thomas Brorsen Pedersen, CEO & Co-Founder

Pond A/S

 

VI STØTTER UNIVERSITETERS IVÆRKSÆTTERPROGRAMMER

 

De sidste par år har Christian Nielsens Fond støttet DTU Skylab programmet. DTU Skylab Ignite er et start-up program, der kører i 10 uger to gange årligt. 
Som noget helt nyt er Christian Nielsens Fond også indgået i et samarbejde med SDU. Fonden sponsorerede sidste år præmier til de tre bedste startups i SDU Entreprenurship Lab.

 

 

Statistik over fondens midler, legater og investeringer

OVERSIGT OVER HVAD FONDENS MIDLER GÅR TIL


Her kan du få et overblik over hvad fondens midler er gået til de seneste år.